Am văzut Mazda CX-3 la Geneva şi mi-a plăcut. Mult

Chiar dacă are un interior aproape identic cu Mazda2, iar segmentul în care intră este suficient de aglomerat, noua Mazda CX-3 mi-a plăcut. Încerc să îţi spun în continuare de ce.

Am văzut Mazda CX-3 la Geneva şi mi-a plăcut. Mult Am văzut Mazda CX-3 la Geneva şi mi-a plăcut. Mult

Segmentul crossoverelor subcompacte s-a aglomerat foarte mult în ultimii ani, dar asta nu înseamnă că nu mai este loc şi pentru alţii. De exemplu, Mazda CX-3, care a debutat în premieră europeană la Salonul Auto Geneva 2015 şi care mi-a lăsat o impresie bună de tot.

În primul rând, cred că este o maşină atrăgătoare, cu toate că mi-ar fi plăcut să fie diferenţiată cumva de toate celelalte modele Mazda, producătorul japonez transformându-se într-un fel de Volkswagen din ţara soarelui răsare.

Lăsând asta la o parte şi trecând la interior, trebuie să spun că mi-a plăcut mult. Materialele sunt foarte bune, dar există şi alte modele în acest segment care au o calitate bună a habitaclului. În schimb, găseşti mai greu o maşină care să te facă să te simţi bine, iar Mazda CX-3 m-a făcut să mă simt foarte bine. Nu pot să spun exact de ce, dar aşa a fost.

Există şi câteva spaţii de depozitare poziţionate corect, iar locul pe bancheta din spate e decent, chiar şi pentru pasagerii înalţi.

Una peste alta, micuţul nipon a reuşit să mă cucerească în cele câteva minute petrecute în compania sa, lucru pe care nu pot să-l spun despre multe crossovere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.