Ambulanţă oprită pe autostradă de un justiţiar ratat [VIDEO]

Întâmplarea asta ar fi extrem de amuzantă în idioţenia ei, dacă nu ar fi teribil de periculoasă. Să detaliem!

Ambulanţă oprită pe autostradă de un justiţiar ratat [VIDEO] Ambulanţă oprită pe autostradă de un justiţiar ratat [VIDEO]

Tu ce ai făcut atunci când ai văzut pentru prima dată o maşină de poliţie trecând pe roşu, fără a avea semnale luminoase sau sonore active? N-ai făcut nimic, aşa-i? Nu trebuie să te simţi prost, nu eşti singurul. Poliţiştii sunt profesionişti, au grijă când trec pe roşu. În plus, poliţiştii pot să-ţi dea amendă din orice, aşa că trecutul lor pe roşu devine tolerant dacă te gândeşti un pic. 

Şoferii de ambulanţă însă nu pot să-ţi dea amendă. Pe ei poţi să-i mustri atunci când nu-şi văd de treabă şi merg, de exemplu, cu autospeciala lor pe autostradă, fix pe banda cea mai din stânga. Şoferul de mai jos s-a gândit să-i înveţe o lecţie, făcând o gafă de 1.000 de ori mai mare. 

(Şi nu cădea în plasa stereotipiilor acum, că am văzut şoferi idioţi în orice marcă de maşină. Nu are săracul BMW M6 Coupé nicio vină.)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.