Ambuteiaj provocat de aplicaţia Google Maps. 100 de şoferi au fost direcţionaţi greşit - VIDEO

Mai mulţi şoferi au ajuns pe un drum neasfaltat după ce aplicaţia Google Maps le-a indicat traseul greşit.

Ambuteiaj provocat de aplicaţia Google Maps. 100 de şoferi au fost direcţionaţi greşit - VIDEO Ambuteiaj provocat de aplicaţia Google Maps. 100 de şoferi au fost direcţionaţi greşit - VIDEO

În Denver, SUA mai mulţi şoferi au ajuns pe un drum neasfaltat după ce aplicaţia Google Maps le-a indicat traseul greşit.

Zeci de şoferi care sperau să găsească un traseu mai rapid spre Aeroportul Internaţional din Denver, s-au trezit direcţionaţi spre o zonă mai puţin circulată, pe un drum cu mult noroi. 

Aproape 100 de şoferi au fost induşi în eroare de aplicaţie şi astfel toate maşinile au rămas împotmolite în nămol, ducând la un ambuteiaj în mijlocul câmpului.

Specialiştii spun că din cauza vremii este posibil ca aplicaţia să fi avut nişte erori.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.