Amenzi pentru şoferii care îi atenţionează pe alţii că este radar...în SUA

În Florida, SUA, şoferii sunt amendaţi pentru că îi avertizează pe ceilalţi participanţi la trafic, prin flash-uri, despre existenţa maşinilor de poliţie echipate cu radare.

Amenzi pentru şoferii care îi atenţionează pe alţii că este radar...în SUA Amenzi pentru şoferii care îi atenţionează pe alţii că este radar...în SUA

Situaţia se pare că există încă din 2005, fiind amendaţi peste 10.429 de şoferi pentru că au folosit faza lungă pentru a semnaliza prezenţa unui radar pe şoselele din Florida. Eric Campbell a fost amendat din această cauză. Doar că el a dat poliţia în judecată cerând returnarea celor 100 de dolari daţi pe amendă şi încă 15.000 de dolari daune morale pe baza faptului că nu există o lege care să interzică comunicarea dintre vehiculele în mers prin flash-uri.

Dacă va avea câştig de cauză, oficiali din Florida se vor vedea nevoiţi să returneze peste un milion de dolari adunaţi din amenzile aplicate pentru acest fapt, sau mai rău peste 156 de milioane de dolari, dacă toţi cei avertizaţi vor cere daune morale în valoare de 15.000 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.