Amenzile de circulaţie vor putea fi plătite la jumătate în mai mult timp decât avem acum la dispoziţie

Vom avea mai mult timp ca să plătim amenzile

Amenzile de circulaţie vor putea fi plătite la jumătate în mai mult timp decât avem acum la dispoziţie Amenzile de circulaţie vor putea fi plătite la jumătate în mai mult timp decât avem acum la dispoziţie

Cincizeci de parlamentari au iniţiat un proiect de lege prin care vor să modifice timpul în care poţi achita amenda “la jumate”. Acum, termenul este de 48 de ore. Astfel se urmăreşte creşterea graduluid de colectare de la contravenienţi. Deşi, părerea noastră e că va creşte “gradul uitării” că ai de plătit o amendă şi te poţi trezi prea târziu ca să achiţi jumătate din minimum. Sigur că în acel caz vei plăti amenda întreagă.

După ce va primi avizele Guvernului şi pe cel al Consiliului Legislativ, proiectul va intra în dezbatere la Senat.

Aveţi mai jos captură din proiectul de lege publicat aici

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.