America vs. America: Ford F-150 şi Jeep Grand Cherokee se duelează cu funia. VIDEO

Se iau două modele americane, se duc într-un şantier de construcţii şi se leagă cu o funie unul de altul. Apoi se pornesc motoarele şi se porneşte bătălia pentru găsirea aderenţei.

America vs. America: Ford F-150 şi Jeep Grand Cherokee se duelează cu funia. VIDEO America vs. America: Ford F-150 şi Jeep Grand Cherokee se duelează cu funia. VIDEO

În colţul din stânga - Ford F-150, unul dintre cele mai vândute pick-up-uri americane. În colţul din dreapta - Jeep Grand Cherokee cu kit de înălţare a suspensiei. Între ele, o funie de modă veche. Să înceapă spectacolul!

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.