Americanii bat recordul la făcut "gogoşi"

Puteţi sta liniştiţi. Nu ne-am transformat peste noapte într-un site cu specific culinar. Aici vorbim despre clasicele "donuts" pe care le vedem deseori în trafic facute de "bizoni" cu dorinţe de afirmare.

Americanii bat recordul la făcut "gogoşi" Americanii bat recordul la făcut "gogoşi"

75 de drifteri americani s-au adunat pe circuitul Infineon din oraşul californian Sonoma pentru a bate recordul la facut "donuts" cu maşina. Ajutaţi de maşini "american muscle" cât şi de "importuri", după cum spun ei, au reuşit sa devanseze vechiul record, deţinut până acum de australieni, cu 18 participanţi în plus.

Vezi în următorul video cum au batut recordul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.