Americanii descoperă latura fun din Mercedes-Benz CLA. VIDEO

Sunt unele modele de maşini care au fost create pentru a fi conduse cu zâmbetul pe buze, iar după părerea unor americani, Mercedes-Benz CLA este o asemenea maşină.

Americanii descoperă latura fun din Mercedes-Benz CLA. VIDEO Americanii descoperă latura fun din Mercedes-Benz CLA. VIDEO

Voi cum aţi face o reclamă la Mercedes-Benz? Auzim? Iată cum s-au gândit nişte americani să o facă, iar noi zicem că le-a ieşit bine. Pe de o parte, pentru că arată o altă faţă a noului Mercedes-Benz CLA şi oferă indicii despre personalitatea celor care ar putea cumpăra maşina. Pe de altă parte, pentru că are de toate: derapaje controlate pe fundul unui fost lac sărat, tractare cu skateboardul şi alte idei de distracţie pe care sigur, siiigur le veţi aplica şi voi atunci când vă veţi lua un CLA.

Aşteptăm, oricum, anunţul de vânzare al maşinii de mai jos: CLA, nou-nouţ, 1500 km la bord, condus de o bătrânică şi ţinut în garaj. Şi mai jos, aveţi making-off-ul. 

The Mercedes-Benz CLA (a car commercial) from Casey Neistat on Vimeo.

Şi iată cum s-a muncit la acest clip, cum spuneam:

Voi cum aţi face? Ce ar trebui să conţină o reclamă la CLA?

The CLA Project part 3 of 4 from Casey Neistat on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.