Americanii încearcă să ne convingă că Alfa Romeo 4C e, de fapt, un pussy wagon

Americanii. Îi ştiţi. Iubesc maşinile mari, puternice, pe steroizi. Cum să le explici, pe înţelesul lor, frumuseţea inefabilă a unei Alfa Romeo 4C? Ei bine, realizând o reclamă cât se poate de explicită.

Americanii încearcă să ne convingă că Alfa Romeo 4C e, de fapt, un pussy wagon Americanii încearcă să ne convingă că Alfa Romeo 4C e, de fapt, un pussy wagon

Maşinile germane au prins, cât de cât, în America, la fel şi cele japoneze, pentru că au ştiut să se adapteze pieţei americane iubitoare de multă putere şi de maşini mari şi cât mai butucănoase. Dar italienii au avut tot timpul probleme în a-i convinge pe americani - până şi pe americanii de origine italiană - să cumpere maşini desenate şi create în Italia. Pur şi simplu, gusturile rafinate şi designul suav al italienilor nu s-au regăsit deloc în spiritul de cowboy al americanilor.

Cum să faci, aşadar, o reclamă la noul Alfa Romeo 4C pe înţelesul americanilor? Simplu. Două minute în care toată poezia spune doar atât: pussy wagon*. 'Murica, got the message?! :D

*pussy wagon - aspirator de gagici, pentru cine nu ştie...

Vezi maşina în toată splendoarea ei, în galeria foto!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.