Americanii ştiu să facă show. Un show inutil, dar tot show se numeşte (VIDEO)

Doi băieţi care-şi câştigă existenţa din drifturi cu maşini s-au gândit că ar fi o idee bună să facă un tug of war cu vehiculele care le aduc bani. Adică le-au legat cu o frânghie şi au încercat, în zadar, să înainteze.

Americanii ştiu să facă show. Un show inutil, dar tot show se numeşte (VIDEO) Americanii ştiu să facă show. Un show inutil, dar tot show se numeşte (VIDEO)

Maşinile făcute pentru drift sunt cunoscute pentru orice altceva în afară de aderenţă. Aşa că un tug of war între două maşini de drift nu putea să se termine decât în felul următor: o mare de fum şi mişcare zero în orice direcţie. Dar măcar pare distractiv.

VIDEO:

Via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.