AMG Drift Revolution Winter Challenge

Mercedes vă invită la un joc online în care veţi pilota un CLK63 AMG Black Series pentru a obţine cele mai bune drifturi.

AMG Drift Revolution Winter Challenge AMG Drift Revolution Winter Challenge
Jocul este o evoluţie al celui de anul trecut, fiecare jucător trebuind acum să piloteze un CLK63 AMG Black Series pe o pistă în formă de opt şi să obţină puncte pentru fiecare drift reuşit. Totul în doar 60 de secunde. Ieşirea în decor sau derapajul necontrolat vă vor incetini şi vor reduce din punctele acumulate pentru drift.

Doritorii se pot juca on-line accesând acest link şi se pot lăuda cu punctele obţinute postând câte un comentariu la acest articol.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.