AMG Ride Control – disponibila pentru SLS

Noi dotări opţionale se pot comanda acum pentru SLS Coupe şi Roadster. Cea mai importantă este însă AMG Ride Control.

AMG Ride Control – disponibila pentru SLS AMG Ride Control – disponibila pentru SLS

AMG Ride Control se poate comanda acum pentru supercar-urile SLS, coupe-ul şi cabrioletul. Suspensia AMG funcţionează în permanenţă ajustând automat caracteristicile de amortizare în funcţie de stilul de condus şi de starea drumului.

Bineînţeles că şoferul ştie cel mai bine iar AMG este conştient de acest lucru. De aceea există un mic selector botezat E-Select iar acesta permite alegerea unuia din cele trei moduri de rulare disponibile. Amortizoarele controlate electronic pot fi setate pentru modurile Comfort, Sport sau Sport Plus. Dinamica maşinii se va schimba astfel în funcţie de dorinţele sau starea de spirit a celor doi ocupanţi.

Noul AMG Ride Control costă în jur de 2.418 de euro şi nu este singura veste bună. De acum se pot comanda pentru SLS şi o nouă nuanţă pentru vopsea - AMG maron Sepang -2.542 euro precum şi un nou model de jante forjate negre - 3.410 euro cu TVA. Tot de acum pot fi comandaţi şi etrierii roşii pentru frâne (744 euro) şi inserţiile negre high-gloss (2.418 euro) precum şi ultima generaţie a sistemului Blind Spot Assist (806 euro).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.