Analistul Wolfgang Munchau ne dă 30 minute din viaţa lui

Analistul Wolfgang Munchau, Financial Times, face predicţii despre viitorul euro în cadrul Galei ZF 2011.

Analistul Wolfgang Munchau ne dă 30 minute din viaţa lui Analistul Wolfgang Munchau ne dă 30 minute din viaţa lui

Miercuri, 30 noiembrie va avea loc Gala ZF 2011 - Viitorul euro şi al Europei?Viitorul nostru. - evenimentul de referinţă pentru mediul de business din România.

Evenimentul este marcat în acest an de prezenţa unui invitat de marcă, domnul Wolfgang Munchau, analist în cadrul celui mai mare ziar de afaceri european, Financial Times.

Invitatul special din cadrul galei ZF 2011 a stârnit rumoare la sfârşitul acestei luni în mediile de business mondiale printr-un editorial pesimist în privinţa stabilităţii euro-zonei, estimând că aceasta are la dispoziţie cel mult 10 zile pentru a evita colapsul. Ce ne spune el despre perspectivele noastre într-un viitor care încă rămâne să fie definit, puteţi asculta şi vedea în direct printr-un webcast găzduit de www.zf.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.