Anchetă în Germania. Ce model BMW poluează cel mai tare

Procurorii din oraşul german Munchen ...

Anchetă în Germania. Ce model BMW poluează cel mai tare

Anchetă în Germania. Ce model BMW poluează cel mai tare

Anchetă în Germania vizând un model BMW care nu respectă standardele de poluare

Procurorii din oraşul german Munchen au iniţiat, miercuri, o investigaţie preliminară privind un model auto BMW care ar fi dotat cu un soft destinat manipulării emisiilor poluante în timpul testelor, informează Mediafax.

Potrvit grupului de lobby pentru protecţia mediului Deutsche Umwelthilfe (DUH), modelul BMW Seria 3-320d, dotat cu tehnologie diesel Euro 6, emite concentraţii de oxid de nitrogen (NOx) de şapte ori mai mari decât limita admisă.

Un purtător de cuvânt al companiei BMW a dat asigurări că vehiculele de acest tip respectă toate normele în materie de poluare. Compania auto germană a luat notă de investigaţia procurorilor din Munchen.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.