Aniversare Jaguar - 75 ani de istorie

Pentru a marca aniversarea a 75 de ani ai brandului Jaguar, 75 de modele emblematice au defilat pe şoselele din Anglia, oferind un spectacol istoric.

Un eveniment care a mobilizat atât colecţionari cât şi împătimiţi ai mărcii britanice, a adunat 75 de modele Jaguar care au plecat într-o călătorie de două zile de la Coventry la Goodwood. Cele mai multe dintre ele au fost conduse chiar de proprietari ai căror maşini s-au alăturat celor mai renumite autovehicule din colecţia Jaguar, precum E-Type, C-Type, modele SS fabricate înainte de război şi bineînţeles o selecţie a ultimelor exemplare lansate.

VEZI VIDEO CU CELE 75 DE MODELE BRITANICE!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.