Anki Overdrive duce jocurile cu maşinuţe la un alt nivel. Din nou [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 14 feb. 2015 Știri auto
Anki Overdrive duce jocurile cu maşinuţe la un alt nivel. Din nou [VIDEO]

Anki vrea să facă un salt puternic de la prima versiune a minunatului joc Drive, aşa că viitoarea creaţie de la ei – care va apărea în septembrie 2015 – va fi, din nou, o noutate absolută în ceea ce ţine de jocurile „slot cars”.

Overdrive va avea un traseu modular, construit prin lipirea magnetică a unor secţiuni – înlocuind, astfel, covoraşul care juca rolul de arenă în Drive. Mai mult de atât, traseele pe care le construieşti în Overdrive vor putea avea trambuline (sau sincope) pe care maşinile vor putea sări. În cazul în care nu înţelegi ce este atât de deosebit la asta, o să presupunem că n-ai citit despre Anki până acum, aşa că o să-ţi lăsăm aici un link util.

Maşinuţele vor fi, în continuare, suficient de deştepte încât să se conducă singure pe circuit, ceea ce-ţi rămâne ţie de făcut fiind să ştii să le manageriezi superputerile pentru a ajunge la final cu bine. Aah, încă ceva: în Overdrive Anki promite şi un soi de poveste, pe care tu să o parcurgi cu maşinuţa ta. 

Kitul începătorului costă 149 de dolari şi conţine piese pentru crearea a opt trasee diferite şi două maşinuţe. Pentru cei care vor mai mult, fiecare maşinuţă costă 49 $, iar segmente suplimentare de traseu oscilează între 10 şi 30 de dolari. 

Nu este ieftin, însă nici nu găseşti ceva similar pe piaţă. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide