ANM a lansat o avertizare Cod galben de ploi, vijelii şi grindină, valabilă pentru 33 de judeţe şi Bucureşti

ANM a lansat o informare meteorologică şi o avertizare Cod Galben, valabile pentru zilele următoare.

ANM a lansat o avertizare Cod galben de ploi, vijelii şi grindină, valabilă pentru 33 de judeţe şi Bucureşti ANM a lansat o avertizare Cod galben de ploi, vijelii şi grindină, valabilă pentru 33 de judeţe şi Bucureşti

ANM a lansat o informare meteorologică şi o avertizare Cod Galben, valabile pentru zilele următoare.

Astfel, pentru intervalul 10 iunie, ora 10 - 11 iunie, ora 23, există o informare de ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină.

Potrivit ANM, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor şi serilor.

Pentru intervalul 10 iunie, ora 12 şi 10 iunie, ora 23, a fost emis o avertizare de tip Cod Galben, valabilă pentru 33 de judeţe şi Bucureşti.

În sudul, estul şi local în centrul ţării şi la munte vor fi intervale cu manifestări de instabilitate atmosferică. Astfel, se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20...25 l/mp, iar izolat 40...50 l/mp.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.