Anonymous ameninţă etapa de F1 de la Montreal

Gruparea Anonymous ameninţă că va opri site-ul oficial F1 cu ocazia Grand Prix-ului de la Montreal şi va publica pe site datele celor care vor cumpăra bilete şi produse F1 online.

Anonymous ameninţă etapa de F1 de la Montreal Anonymous ameninţă etapa de F1 de la Montreal

Cei de la Anonymous ameninţă să oprească pentru a doua oară site-ul oficial F1 cu ocazia etapei de la Montreal, programată să se desfăşoare săptămâna viitoare. Prima dată gruparea a oprit site-ul F1 cu ocazia Grand Prix-ului de la Bahrain. Atunci, în loc de informaţii legate de desfăşurarea evenimentelor, vizitatorii site-ului au văzut toate datele persoanelor care au cumpărat online bilete şi produse F1, inclusiv datele cărţilor de credit.

De această dată, Anonymous spune că va sterge orice informaţie de pe internet cu privire la etapa de la Montreal şi va publica în schimb datele cărţilor de credit utilizate pentru cumpărarea online a biletelor sau a produselor F1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.