Antoine Doucerain spulberă misterul privind un model Dacia electric sau hibrid

„E un fel de poveste de dragoste. Credem că românii sunt foarte mândri de Dacia ...

Antoine Doucerain spulberă misterul privind un model Dacia electric sau hibrid Antoine Doucerain spulberă misterul privind un model Dacia electric sau hibrid

Antoine Doucerain, director general al Automobile Dacia a declarat cu ocazia petrecerii aniversare de 50 de ani a Dacia că nu există planuri pentru o Dacia hibridă sau electrică, dar putem să visăm la asta, scrie site-ul 0 -100.ro.

"Definitoriu pentru Dacia este să facă maşini atractive, de bună calitate, la cel mai bun preţ, iar acest lucru se va păstra şi în viitor", a spus Antoine Doucerain.

Potrivit acestuia, apartenenţa mărcii la Dacia în cadrul unei alianţe auto atât de mari cum este cea formată din Renault, Nissan şi Mitsubishi este o cartelă de acces către orice tehnologie, însă "nu există planuri pentru o Dacia hibridă sau electrică, dar putem să visăm la asta".

Întrebat cum vede relaţia dintre români şi Dacia, şeful mărcii a declarat pentru 0 -100.ro: „E un fel de poveste de dragoste. (…) Credem că românii sunt foarte mândri de Dacia, iar cu noile modele dăm noi motive ca sentimentul să se păstreze nealterat. Ceea ce facem azi este un cadou special de mulţumire pentru români: clienţi, comunitate, public. Încercăm să întreţinem această relaţie specială dintre Dacia şi români”.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.