Antonia continuă şi anul acesta cu Volvo parteneriatul de promovare a modelului Volvo XC40

Volvo şi Antonia dau startul campaniei “Sunetul oraşului. Tehnologia viitorului.”

Antonia continuă şi anul acesta cu Volvo parteneriatul de promovare a modelului Volvo XC40 Antonia continuă şi anul acesta cu Volvo parteneriatul de promovare a modelului Volvo XC40

Volvo şi Antonia continuă parteneriatul început anul precedent, în urma căruia artista a devenit ambasador pentru modelul Volvo XC40. Pentru Volvo, siguranţa a fost întotdeauna o prioritate. Cu trecerea anilor, compania a crescut măsurile de protecţie a pasagerilor. Ca mamă a 3 copii, Antonia pune accentul pe siguranţa familiei sale, de aceea viziunea Volvo în materie de siguranţă, ca din anul 2020 să nu mai existe nicio persoană grav vătămată într-un accident în care este implicat un nou model Volvo, este un lucru important pentru artistă. 

Pe lângă multiplele funcţionalităţi, Volvo XC40 este un SUV plin de personalitate. Amprenta puternic scandinavă face din modelul XC40 o adevărată capodoperă în rândul SUV-urilor compacte. Volvo XC40 are un design unic, futurist, atât în interior, cât şi în exterior. Din poziţia artistului de succes, Antonia şi-a găsit un partener de drum exact ca ea: elegant, puternic, unic şi conceput să facă faţă provocărilor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.