Anunţ de vânzare a unui Porsche 911, demn de filmul Dosarele X

Puteţi cumpăra peste 25 de bucăţi din modelul Porsche 918 Spyder doar cu preţul unui ...

Anunţ de vânzare a unui Porsche 911, demn de filmul Dosarele X Anunţ de vânzare a unui Porsche 911, demn de filmul Dosarele X

 


Puteţi cumpăra peste 25 de bucăţi din modelul Porsche 918 Spyder doar cu preţul unui presupus prototip al modelului 911 scos la vânzare în Canada. Această grămadă de fiare vechi germane sub forma unei maşini, ce în alte vremuri era un Porsche, nu este numai cel mai scump automobil de pe site-ul eBay Motors, dar este probabil şi unul dintre cele mai ciudate. Preţul: 21 milioane de dolari.

Click aici pentru Galerie Foto

Ceea ce majoritatea oamenilor văd un Porsche 911 obişnuit se pretinde a fi defapt un prototip al lui 911 dispărut şi redescoperit. 

Se pare că propriatarul a încercat să vândă maşina încă din 2009, iar cu trecerea anilor a adăugat treptat alte câteva milioane. 

Maşina are chiar şi un site care demonstrează autenticitatea anunţului. În galerie găsiţi şi câteva copii ale actelor maşinii, şi vă lăsam pe dumneavoastră să spuneţi dacă anunţul este pe bune sau nu. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.