Anunţ de vânzare a unui Porsche 911, demn de filmul Dosarele X

Autor: Marius Vișan 03 feb. 2016 Știri auto

 


Puteţi cumpăra peste 25 de bucăţi din modelul Porsche 918 Spyder doar cu preţul unui presupus prototip al modelului 911 scos la vânzare în Canada. Această grămadă de fiare vechi germane sub forma unei maşini, ce în alte vremuri era un Porsche, nu este numai cel mai scump automobil de pe site-ul eBay Motors, dar este probabil şi unul dintre cele mai ciudate. Preţul: 21 milioane de dolari.

Click aici pentru Galerie Foto

Ceea ce majoritatea oamenilor văd un Porsche 911 obişnuit se pretinde a fi defapt un prototip al lui 911 dispărut şi redescoperit. 

Se pare că propriatarul a încercat să vândă maşina încă din 2009, iar cu trecerea anilor a adăugat treptat alte câteva milioane. 

Maşina are chiar şi un site care demonstrează autenticitatea anunţului. În galerie găsiţi şi câteva copii ale actelor maşinii, şi vă lăsam pe dumneavoastră să spuneţi dacă anunţul este pe bune sau nu. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide