Anunţul specialiştilor: „Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este de mult în comă”

Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani ...

Anunţul specialiştilor: „Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este de mult în comă” Anunţul specialiştilor: „Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este de mult în comă”

Steven Laureys, unul dintre cel mai bine cotati specialişti în descifrarea stării comatoase, a explicat care este starea actuală a germanului Michael Schumacher. 

"Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este de mult în comă. Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni. Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt. Creierul îşi poate reveni chiar şi după un an sau mai mult, dar evoluţia este foarte lentă, iar preţul este o imensă muncă pentru reabilitare. În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat, încât recuperarea intelectuală este puţin probabilă. Timpul este împotriva noastră", a precizat acesta.

Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, a suferit un accident grav la schi, în finalul anului 2013. În ultimii ani familia lui Schumacher a oferit foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Sursă: Adevărul.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.