Apare încă o reţea de benzinării în România

În trei ani, investiţia ar trebui să fie finalizată ...

Apare încă o reţea de benzinării în România Apare încă o reţea de benzinării în România

În trei ani, investiţia ar trebui să fie finalizată şi va face posibilă deplasarea cu maşinile electrice pe distanţe lungi rezolvând astfel una dintre principalele probleme ale mobilităţii electrice, autonomia încă redusă.

Renovatio şi Telekom Croaţia vor ca în următorii trei ani să monteze 69 de staţii de încărcare rapidă şi 4 de încărcare ultra-rapidă în România şi Croaţia, 56 de staţii, dintre care trei vor fi ultrarapide urmând să fie realizate pe plan local.

Continuarea pe ZFCorporate


Citeşte şi Un roman şi-a făcut un Audi cu care a ajuns pe toate site-urile mari de afară

Citeşte şi Planul de Calitate a Aerului ne obligă să lăsăm maşinile acasă

Citeşte şi Singura limuzină Ferrari care pe care nu o doreşte nimeni

Citeşte şi Opţiunile de mâine care lipsesc pe maşinile de azi

Citeşte şi Mercedes face risipă de putere pe noul G63

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.