Apariţie neaşteptată în serialul NARCOS. „STRĂMOŞUL” unei maşini româneşti, condus de traficanţi - GALERIE FOTO

Apariţie neaşteptată în serialul care descrie viaţa lui Pablo Escobar

Apariţie neaşteptată în serialul NARCOS. „STRĂMOŞUL” unei maşini româneşti, condus de traficanţi - GALERIE FOTO Apariţie neaşteptată în serialul NARCOS. „STRĂMOŞUL” unei maşini româneşti, condus de traficanţi - GALERIE FOTO

Narcos este un film serial produs de Netflix care a acaparat şi publicul din România. Acesta recreează viaţa celebrului traficant de droguri Pablo Escobar. În decursul sezoanelor iubitorii de maşini au avut ocazia să vadă mai multe maşini clasice. Printre acestea se află şi Renault 12, sursă de inspiraţie pentru Dacia 1300. Le întâlnim chiar în două versiuni: berlină şi break.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.