Aplicaţia Here Beta, acum şi cu voce în limba română pentru Android

Aplicaţia gratuită de navigaţie GPS Here Beta, care îţi oferă opţiunea de descărcare a hărţilor şi de folosire offline a aplicaţiei, a primit, la ultima actualizare, o voce în limba română.

Aplicaţia Here Beta, acum şi cu voce în limba română pentru Android Aplicaţia Here Beta, acum şi cu voce în limba română pentru Android

Here Beta, aplicaţia de navigaţie prin GPS care îţi oferă posibilitatea să descarci hărţile pe telefon şi să le foloseşti atunci când nu ai o conexiune la internet, a primit un update binevenit pentru utilizatorii de Android din România: un pachet de voce în limba română.

Actualizarea a venit în 12 ianuarie 2015 şi aduce o voce feminină care rosteşte destul de clar şi concis indicaţiile de navigaţie. Totodată, însă, acest update nu a adus şi un meniu în limba română, astfel că va trebui să te obişnuieşti puţin cu engleza ca să te descurci în aplicaţie. Dar nu e chiar o tragedie, fiindcă programul făcut de Nokia e foarte simplu şi uşor de utilizat.

Găseşti pachetul de voce în limba română în meniul principal -> Settings -> Voice navigation -> Manage voices.

Dacă nu ai încă Nokia Here Beta pe telefonul tău cu Android, poţi să-l descarci gratuit din Google Play.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.