Aplicaţii GPS

Producătorul german nu a dat curs unei hotărâri judecătoreşti prin care trebuiă să pună la dispoziţia autorităţilor sistemul de localizare prin GPS al unei maşini produse.

Aplicaţii GPS Aplicaţii GPS

Poliţia a putut să identifice un suspect pentru uciderea unui tânăr de 24 de ani din California, primul fiind posesor al unui S-Class S430 din 2003 dotat cu sistem de navigaţie prin GPS. Prin intermediul acestuia autorităţile îl puteau localiza pe suspect cu uşurinţă şi în această privinţă o judecătorie locală a dat o hotărâre prin care obligă Mercedes să fie la ordinele poliţiei. Aparent, constructul nu a dat curs cererii şi nici nu a făcut comentarii pe baza acestui incident, ţinand pesemne foarte mult la aspectul privat al clienţilor săi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.