Apple USA interzice aplicaţiile anti-radar pe apple store

În luna martie, patru senatori americani au aruncat mănuşa cerând interzicerea aplicaţiilor anti-radar pentru smartphone-uri. Se pare că şi Apple va pune în aplicare această cerere.

Apple USA interzice aplicaţiile anti-radar pe apple store Apple USA interzice aplicaţiile anti-radar pe apple store

După interzicerea din "magazinele" virtuale de aplicaţii anti-radar pentru smartphone-ul BlackBerry, pentru moment, Apple va bloca introducerea de noi aplicaţii în Apple Store. Cei de la Apple nu au interzis încă aplicaţiile vechi de acest tip care pot fi găsit pe AppStore, cu toate că grupul de senatori le recomandă cu tărie să renunţe şi la vechile aplicaţii.

De pe altă parte, cei de la Google nu au luat încă nici o poziţie legată de subiect.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.