Aproape oficial: TATA cumpără Land Rover şi Jaguar

Imensul grup indian TATA va achiziţiona de la Ford mărcile Land Rover şi Jaguar urmând să anunţe definitivarea tranzacţiei pe 5 martie.

Aproape oficial: TATA cumpără Land Rover şi Jaguar Aproape oficial: TATA cumpără Land Rover şi Jaguar
Potrivit unor surse interne Ford citate de cei de la Automotive News, Tata Motors va anunţa achiziţionarea mărcilor Jaguar şi Land Rover pe 5 sau 6 martie. Cel mai probabil, vânzarea a fost stabilită, urmând să mai fie clarificate câteva detalii minore între Ford Motor Companz şi grupul indian.

Data anunţării a fost stabilitată ca urmare a discuţiilor pozitive cu sindicatele din industria auto din Marea Britanie, Roger Maddison, oficial Unite, declarând: "totul pare ok din ceea ce priveşte punctul nostru de vedere; doar avocaţii mai trebuie să muncească acum sa definitiveze tranzacţia"
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.