Ar putea fi Truck Mechanic Simulator un trainer pentru permis? [VIDEO]

Creatorii jocului Car Mechanic Simulator au venit acum şi cu o versiune în care eşti mecanic de camioane. Vrea cineva să dea pentru permis de categoria C...?

Ar putea fi Truck Mechanic Simulator un trainer pentru permis? [VIDEO] Ar putea fi Truck Mechanic Simulator un trainer pentru permis? [VIDEO]

Car Mechanic Simulator reprezintă alternativa pentru toţi cei care vor să afle şi cum funcţionează o maşină, nu doar cum se comportă pe circuit.

Dacă nu ai reuşit să-l testezi până acum, îi voi face o descriere succintă aici: cu toate că redundanţa misiunilor şi linearitatea activităţilor riscă să te ducă uneori în punctul în care aţipeşti în faţa calculatorului, modul gradual al deblocării anumitor proceduri de service te ţine ancorat în joc.

Şi mai este, desigur, şi satisfacţia reparării unei maşini (fie ea şi virtuală). Şi mai şi înveţi ceva pe parcurs, mai ales dacă nu eşti iniţiat în partea umbrită (a se citi „mecanică”) a universului auto. 

Ei bine, creatorii CMS 2015 îţi oferă acum posibilitatea de a învăţa cum stă treaba şi sub caroseria unui camion. Şi, având în vedere că pentru obţinerea categoriei C ai nevoie de cunoştinţe de mecanică, mi s-ar părea un bun „învăţător”. Te joci şi înveţi. Cât de rău poate să fie?

(dacă aţi testat Car / Truck Mechanic Simulator, lasă-ne părerea ta în rubrica de comentarii)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.