Arabii l-au inventat pentru o lege istorică - VIDEO

Coca-Cola îşi axează cea mai recentă companie ...

Coca-Cola îşi axează cea mai recentă companie pe decizia Arabiei Saudite de a permite femeilor să conducă, începând de la mijlocul anului 2018. 

Numeroşi producători de automobile şi-au anunţat sprijinul pentru această problemă, iar Coca-Cola tocmai a lansat o reclamă care promovează noua decizie. 

Povestea reclamei se învârte în jurul unei fete saudite care învţă să conducă un Mercedes-Benz roşu. În încercarea de a o încuraja să conducă, tatăl ei pune o sticlă de Coca-Cola deschisă pe bord.

Campania „Schimbarea are un gust", a fost criticată pentru încercarea de a profita de schimbarea legislaţiei din Arabia Saudită. Unii chiar au comparat-o chiar cu reclama controversată de la Pepsi.

Interesant este că Coca-Cola are un interes considerabil în Arabia Saudită şi intenţionează să deschidă o instalaţie de îmbuteliere de 100 milioane de dolari în 2019.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.