Arată ca un Ferrari F430, dar nu e, Ştiţi ce maşină se ascunde aici?

Chiar şi cunoscătorii se vor înşela dacă nu se vor uita cu atenţie la acest Ferrari F430. Care nu e un Ferrari F430, ci e o replică bine făcută, bazată pe...? Asta vă cerem în acest weekend: să ne spuneţi ce maşină stă la baza acestui ”Ferrari”.

Arată ca un Ferrari F430, dar nu e, Ştiţi ce maşină se ascunde aici? Arată ca un Ferrari F430, dar nu e, Ştiţi ce maşină se ascunde aici?

Maşina de faţă nu este un Ferrari, dar, cu siguranţă, proprietarul ei e un foarte mare fan al maşinilor italiene. Şi asta deoarece, pornind de la un coupe mult mai ieftin, a reuşit să realizeze modificări majore, astfel încât look-ul final este de natură să îi inducă în eroare cam pe toţi privitorii.

Se pot observa, însă, unele detalii care ne arată că nu vorbim de un Ferrari veritabil, ci de o replică - una foarte reuşită, trebuie să recunoaştem. Voi, însă, reuşiţi să recunoaşteţi despre ce maşină este vorba, de fapt?

CE MAŞINĂ STĂ LA BAZA ACESTEI REPLICI DE FERRARI F430?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.