Aroganţă de tip românesc. Poporul moare de foame, fiul risipitor dă 600.000 de euro pe maşini de lux

Ni se pare familiar exemplul

Aroganţă de tip românesc. Poporul moare de foame, fiul risipitor dă 600.000 de euro pe maşini de lux Aroganţă de tip românesc. Poporul moare de foame, fiul risipitor dă 600.000 de euro pe maşini de lux

Deşi poporul moare de foame, şapte din zece conaţionali de-ai preşedintelui fiind încadraţi în segmentul de pauperitate severă, prima doamnă este recunoscută pentru cheltuielile sale extravagante. De pildă, a plătit nu mai puţin de 4 milioane de euro pentru nunta fiicei sale, are proprietăţi imobiliare de lux în întreaga lume şi a cumpărat un Rolls-Royce cu 400.000 de euro. Şi copiii celor doi sunt cunoscuţi drept cheltuitori cu dare de mână pentru că, spun ei, „tata conduce toată ţara”. Cel mai mic dintre copiii lor a postat în social media un material video în care turna şampanie Armand de Brignac, care costă cam 250 de euro sticla, peste un ceas în valoare de peste 50.000 de euro.

IATĂ AICI ŢARA ŞI CONDUCĂTORII CARE SE LĂFĂIE ÎN AVERI ÎN TIMP CE OAMENII MOR DE FOAME, PE BUNE

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.