Artega GT

Artega GT, creată de Henrik Fisker, a fost centrul de atracţie a Salonului Auto de la Geneva din primăvara acestui an, fiind prezentată pentru prima oară în cadrul evenimentului elveţian.

Artega GT Artega GT
Designerul Henrik Fisker, cunostul pentru Aston Martin DB9 a lansat versiunea de producţie al lui Artega GT, după ce a prezentat-o iniţial la Salonul Auto de la Geneva. Artega GT va fi disponibilă spre vânzare începând cu vara anului viitor, la un preţ de 75.000 de euro. Bolidul este propulsat de un motor de origine VW, fiind vorba de un V6 FSI de 3,2 litri, care produce o putere de 300 CP. Maşina atinge 100 de km/h în cinci secunde, iar viteza maximă este de 270km. Pentru primul an de producţie maşina va fi construită în doar 500 de exemplare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.