Aşa arată un Jaguar E-Type lungit şi cu remorcă

Clienţii tipici de Jaguar E-Type nu prea pun preţ pe caracterul practic atunci când aleg roadsterul fabricat în Coventry, dar cine a spus că acest aspect nu poate fi bifat cu o restaurare şi o remorcă?

Aşa arată un Jaguar E-Type lungit şi cu remorcă Aşa arată un Jaguar E-Type lungit şi cu remorcă

Inventivitatea unora nu cunoaşte limite, iar întâmplarea face ca acele persoane să-şi desfăşoare activitatea în zona auto. Este vorba despre englezii de la Classic Motor Cars, care au restaurat un Jaguar E-Type într-un mod mai neobişnuit.

Ajuns în atelierul lor după ce a suferit un impact frontal, modelul E-Type din Seria 1 a trecut printr-o restaurare completă în urma căruia ampatamentul i-a fost lungit cu 114 mm, artificiu care oferă ocupanţilor mai mult spaţiu la interior. Plafonul a fost la rândul său înălţat cu 32 mm, iar portbagajul adâncit oferă acum mai mult spaţiu de depozitare. 

Am păstrat surpriza pentru final, pentru că Paul Branstad, proprietarul bijuteriei, a cerut celor de la Classic Motor Cars o remorcă în ton cu liniile Jaguarului. Zis şi făcut, pentru că sportiva a primit o remorcă de toată frumuseţea, realizată prin unirea părţilor din spate provenite de la două modele E-Type.

Cât despre istoria modelului de faţă, Jaguar E-Type 4.2 Litre din Seria 1 a ieşit pe poarta fabricii din Coventry pe 17 aprilie 1968, fiind imediat expediat unui client din New York, de la care a fost cumpărat de actualul proprietar.

 

CE PĂRERE AVEŢI DE SOLUŢIA ALEASĂ DE CEI DE LA CLASSIC MOTOR CARS?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.