Aşa arată un Opel Astra K imaginat. Prea cuminte...?

În aşteptarea generaţiei K pentru Opel Astra, oamenii cu imaginaţie şi talent la desen încearcă să restrângă cercul posibilităţilor cu randări de genul.

Aşa arată un Opel Astra K imaginat. Prea cuminte...? Aşa arată un Opel Astra K imaginat. Prea cuminte...?

Bine aţi revenit în lumea lui theophiluschin, malaezianul care ne oferă introspecţii în viitorul automobilului prin randări de calitate. Subiectul este, acum, viitorul Opel Astra, aşteptat în lumea reală undeva către finalul anului 2015. 

După cum bine ne amintim, despre Astra K se spune că „va rupe gura târgului” cu design sofisticat, calitate de execuţie mai bună şi tehnologie de ultimă oră. Ca un plus de informaţie neconfirmată (încă), viitorul Opel Astra, aşezat pe platforma D2XX, va scăpa de 50-100 de kilograme faţă de modelul actual şi, în varianta OPC, va dispune de un motor de I4 turbo, de 1,6 litri, cu 280 CP. 

În ciuda liniilor curate prezentate în această randare (şi de influenţele Opel Adam), noi sperăm să vedem mai mult din conceptul Monza în viitoarea Astra K. Asta ar fi suficient, în primă instanţă, să rupă gura târgului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.