Aşa arată un Superb pe care nu-l vom vedea niciodată în realitate

Autor: Andrei Ştirbu 02 mart. 2015 Știri auto

Imediat după ce am văzut primele imagini oficiale cu noua Škoda Superb, a răsărit întrebarea – cât se poate de naturală – „Oare cum ar arăta în varianta RS cea mai frumoasă Škoda creată vreodată?”

Din fericire pentru noi, şi X-Tomi Design şi-a pus aceeaşi întrebare şi, spre deosebire de noi, el poate să şi răspundă la întrebarea aceasta. Te-am încuraja acum să-ţi imaginezi cum i-ar sta acestui Superb cu un 2.0 TSI sub capotă, însă nu vrem să-ţi faci rău singur. Pentru că ideea unei limuzine Superb RS este foarte puţin (spre deloc) probabilă. 

CEO-ul Winfried Vahland a recunoscut că şi Škoda a luat în considerare ideea, pentru scurt timp, ajungând la concluzia că nu este fezabil un Superb RS animat de un 2.0 TSI. Din spusele dânsului, plasarea în piaţă ar fi una cam îndrăzneaţă – clienţii Škoda ar fi descurajaţi de eticheta de preţ. 

O mai bună modalitate de a surescita atenţia, spune conducerea, este printr-o versiune Combi, animată de un puternic motor diesel. Adică o maşină arătoasă, practică şi puternică, cu un portbagaj de peste 600 de litri, cu un motor de 2,0 litri cu 190 CP şi cu tracţiune integrală. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide