Aşa videoclip, mai rar. Românii au făcut 7 milioane de vizualizări pentru Porsche (video)

Cu tot cu comentarii

Aşa videoclip, mai rar. Românii au făcut 7 milioane de vizualizări pentru Porsche (video) Aşa videoclip, mai rar. Românii au făcut 7 milioane de vizualizări pentru Porsche (video)

Deşi am promis că nu comentăm, ne gâdilă rău la limbă. Direct din Teleorman, pe felie cu aleşii poporului, nino – nino, vine Lino. Lino Golden de la Golden Boy Society (cu Velea în frunte). Acum nu ştim dacă şi Lino e din Teleorman, dar una dintre cele două piese de piese e din TR. Hitul cu 7 milioane de vizualizări este o odă, un imn, un omagiu, cum vreţi să-i mai spuneţi, adus acestui model supreme pentru orice teleormănean – Porsche Panamera. Aleargă ca pantera. După ce am văzut piesa asta chiar vedem o luminiţă la capătul tunelului schimbării. Dar parcă alergăm pe loc, fix ca-n visuri, când nu ajungi la luminiţă pentru că ea fuge de tine şi tu ai picioarele legate. Ne imaginăm cum ar fi fost piesa asta într-o preselecţie pentru Eurovision, cu Panamera pe scena TVR-ului.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.