ASF: Unu din patru dosare de daună pe RCA nu este plătit în termenul legal

La nivel agregat, vânzările de RCA au cumulat 927 mil. lei în primul trimestru din 2018

ASF: Unu din patru dosare de daună pe RCA nu este plătit în termenul legal ASF: Unu din patru dosare de daună pe RCA nu este plătit în termenul legal
La nivel agregat, vânzările de RCA au cumulat 927 mil. lei în primul trimestru din 2018, în scădere cu aproape 12% faţă de S1 2017.
 
Aproximativ 25% din dosarele de daună RCA care îndeplineau condiţiile pentru primirea despăgubirii în primul trimestru al acestui an nu au fost plătite în termenul legal de 10 zile de la data depunerii ultimului document solicitat de asigurător, arată o analiză efectuată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.