Asfaltare de mântuială într-o comună din Dolj. Imaginile au devenit virale pe internet - GALERIE FOTO

Asfaltare de mântuială într-o comună din Dolj.

Asfaltare de mântuială într-o comună din Dolj. Imaginile au devenit virale pe internet - GALERIE FOTO Asfaltare de mântuială într-o comună din Dolj. Imaginile au devenit virale pe internet - GALERIE FOTO

Pagina de Facebook Autostrada Sudului a postat câteva imagini cu asfaltarea de mântuială a unor drumuri dintr-o comună din Dolj. Seaca de Pădure este una dintre cele mai sărace comune din Dolj.

Porcedura de asfaltare implică în mod normal, ca terenul să pregătit mai întâi cu un strat de nisip, un altul de pietriş şi abia apoi se pune un strat de covor asfaltic. Doar că la Seaca de Pădure muncitorii au sărit aceste etape, astfel încât asfaltul se poate strica la prima ploaie mai serioasă, scrie Digi24.ro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.