Asko Group devine partener Mazda România şi inaugurează prima sa reprezentanţă Mazda – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor acum 1 an Știri

O nouă reprezentanţă Mazda a fost deschisă în Bucureşti de către Asko Group. Punctul de vânzare se află în centrul de afaceri AFI Tech Park. Mazda ajunge astfel să fie prezentă în România prin 12 parteneri şi 16 puncte de vânzare.

În cel mai nou showroom urban Mazda pot fi expuse simultan patru automobile şi şase în exterior. Punctul de vânzare îşi întâmpină clienţii cu o flotă dedicată de drive test cu cele mai populare modele ale mărcii. Asko Group le oferă doritorilor consultanţă de specialitate pe întregul proces de achiziţie. De asemenea, oferă îndrumare şi consiliere post-vânzare (revizii, daune, piese şi accesorii originale etc.) la punctul de service Asko Group situat pe Calea Giuleşti nr. 121, sector 6.

„Mazda îşi consolidează prezenţa în Bucureşti cu un nou partener cu o reputaţie solidă. Am încredere că parteneriatul cu Asko Group reprezintă un câştig atât pentru Mazda, cât şi pentru viitori clienţi, mulţumită experienţei bogate a companiei în domeniul auto. Cred că profesionalismul colegilor de la Asko Group împreună cu designul şi tehnologia noilor modele Mazda vor reprezenta o combinaţie optimă. Iubitorii Mazda au de acum un nou showroom la dispoziţie, realizat după cele mai noi standarde de marcă, din dorinţa de a alinia experienţa superioară oferită de modele Mazda cu cea din showroom-uri”, a declarat Cristian Rigu, country manager Mazda România.

„Noul nostru showroom vine în întâmpinarea cererii crescute de care se bucură modelele Mazda şi este amplasat într-o zonă uşor accesibilă, dar neacoperită până acum de această marcă. Vrem să le oferim clienţilor noştri servicii de bună calitate, rafinată în cei 20 de ani dedicaţi domeniului auto. Pentru noi, a fi dealer de maşini nu mai este demult doar despre maşini. Nici măcar despre profit. Este despre oameni şi soluţiile pe care le putem oferi. Iubim automobilele pe care le vindem şi credem că înseamnă mult mai mult decât simple soluţii de mobilitate. Vrem să susţinem bucuria de a conduce şi să livrăm experienţe premium, nu doar produse. Ne focalizăm toată energia pentru a ne respecta promisiunile date şi pentru a onora încrederea oferită de cei care aleg să ne fie parteneri“, declară Alin Dincă, director general Asko Group.

Noul showroom Mazda din capitală este deschis de luni până vineri, între orele 09:00-18:00 şi sâmbătă între orele 10:00-14:00. Adresa este Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 29A. Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul askogroup.dealer-mazda.ro sau pagina de Facebook Mazda by Asko Group.

 Comentarii
Inchide