ASMA prezintă cel mai radical Porsche Cayenne

Există tuneri pentru care SUV-ul german nu este suficient de bun. Iată aici cum arată Cayenne-ul ieşit din mâinile celor de la ASMA.

ASMA prezintă cel mai radical Porsche Cayenne ASMA prezintă cel mai radical Porsche Cayenne

Porsche Cayenne Turbo ar trebui să fie maşina potrivită pentru cei care vor putere, aspect impunător şi notorietate. Toate acestea sunt însuşiri tipice SUV-ului german, care l-au făcut să se vândă atât de bine.

Exact acestea sunt, însă, însuşirile de care posesorii tradiţionali ai maşinii nu se pot sătura, fiecare doză din cele trei, generând nevoia de mai mult. Exact această nevoie s fost speculată de tunerul ASMA, care a luat în colimatorul Cayenne-ul.

Pe lângă mărirea puterii, de la 500 la 550 CP, Cayenne "The Giant", cum a fost numit proiectul afişează un kit de caroserie radical, cu evazări ample, ideale pentru jantele de 22 inchi, precum şi cu un set de bare de protecţie pe cinste.

Eşapamentul este plasat central, fiind alcătuit din două ţevi, iar dacă la partea frontală ASMA a optat pentru LED-uri de zi, o modă tipică proiectelor de tuning recente, hayonul a primit un eleron discret. Acesta ar fi cam singurul element discret din tot proiectul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.