Assetto Corsa, simulator auto rival pentru GT6 şi Forza Motorsport

Un nou joc video se alătură cuplului Gran Turismo 6 - Forza Motorsport şi promite ultra-realism precum şi un comportament al maşinilor fidel cu realitatea.

Assetto Corsa, simulator auto rival pentru GT6 şi Forza Motorsport Assetto Corsa, simulator auto rival pentru GT6 şi Forza Motorsport

Producătorii jocului spun despre Assetto Corsa că este cel mai realist simulator auto ce va fi disponibil pe PC. Deşi acest lucru rămâne de testat, jocul permite utilizatorilor să personalizeze sistemele de siguranţă şi asistenţă ale fiecărei maşini, în funcţie de îndemânarea fiecăruia.

Jocul îşi propune să intre pe un segment unde Gran Turismo 6 şi Forza Motorsport deţin supremaţia, aşa că rămâne de văzut dacă se va putea impune în faţa celor două contra-candidate.

Grafica de care va dispune jocul este de înaltă calitate, şi reflectă foarte exact realitatea. Cei interesaţi pot achiziţiona jocul în versiune beta, pentru 35 de euro, sumă pentru care primesc un set de circuite virtuale ce imită perfect marile circuite ale lumii, precum şi o listă de maşini de pe care nu lipsesc McLaren MP4-12C, Ferrari 458 sau BMW M3.

Vă lăsăm să vă convingeţi singuri de felul în care arată jocul, cu ajutorul galeriei foto de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.