Asta e cea mai tare maşinuţă cu pedale din lume. Are preţ de Duster!

Autor: promotor.ro 05 iun. 2017 Știri auto

Dacă ai 16.000 de dolari şi nu ştii ce să faci cu ei, îţi dăm noi o idee: ce-ar fi să iei o maşinuţă cu pedale copilului tău? Şi nu oricare, ci un Land Rover Defender fabricat chiar de Land Rover! Vei deveni cel mai dulce tătic din lume, ştiai, nu? Comparat cu asta, 16.000 de dolari sunt o bagatelă…

Un mesaj din partea Land Rover pentru toţi tăticii cu (foarte mulţi) bani din lumea-ntreagă: acum puteţi cumpăra copilului vostru cea mai tare maşinuţă cu pedale din lume – un Land Rover Defender!

Şi nu vorbim doar de vreo butaforie, ci de un Land Rover Defender de foarte mici dimensiuni, cu pedale, construit însă tot de către angajaţii Land Rover, care are chiar şi număr de şasiu!

Copilul tău va avea la dispoziţie o caroserie din aluminiu, scaune tapiţate cu piele şi o vopsea exterioară care se găseşte chiar pe realul Defender! Maşinuţa se găseşte în showroom-urile europene Land Rover, aşa că o poţi comanda chiar acum.

Iar dacă, la fel ca noi, n-ai bani de o maşinuţă cu pedale, poţi să-ţi oferi ţie un Duster. Costă cam la fel…

via GearPatrol

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide