Ăsta era utlimul loc în care un român putea să ascundă la vamă un ... BMW x6! FOTO

Dacă eşti mândru de modul în care ţi-ai perfecţionat împachetatul lucrurilor în bagajele de vacanţă, atunci iată o nouă provocare. Ai reuşit vreodată să bagi un SUV într-o dubă? Aşa ne gândeam şi noi.

Ăsta era utlimul loc în care un român putea să ascundă la vamă un ... BMW x6! FOTO Ăsta era utlimul loc în care un român putea să ascundă la vamă un ... BMW x6! FOTO

Ştii momentul ăla în care trebuie să-ţi pregăteşti bagajele pentru excursie şi tot timpul rămâne ceva pe-afară? Probabil că protagonistul poveştii de mai jos nu-şi mai face griji în privinţa asta, având în vedere că a reuşit să introducă - pe bucăţi, ce-i drept - un BMW X6 în mărime naturală în duba sa. 

Conform declaraţiei vameşilor unguri de la punctul de control Nagylaki (Nădlac), în luna mai a anului trecut, au supus controlului o dubiţă care dorea să treacă graniţa către România. În momentul în care au deschis uşile, vameşii au găsit un BMW X6 dezasamblat - nu se menţionează dacă era TOATĂ maşina sau doar anumite piese. 

Chiar şi fără să ai simţuri dezvoltate pentru a „mirosi” că ceva nu e în regulă, tot ţi s-ar părea că a transporta un BMW X6 într-o dubiţă este ceva anormal. Aşa că vameşii nu au luat de bună explicaţia şoferului român, care a declarat că sunt „piese comandate din Italia”. Lucru care, cel mai probabil, este adevărat - cum menţiunea că nu este şi foarte legal. Cercetările făcute de vameşii unguri au relevat faptul că maşina era dată dispărută în Italia. Putem să presupunem, deci, că a fost furată. 

Conţinutul dubiţei a fost reţinut de vameşi iar investigaţia a fost continuată de către instituţia poliţienească responsabilă pentru spaţiul Schengen. Din păcate pentru şofer, valenţele de „împachetare” nu-i vor fi de niciun folos pentru următoarea... excursie.

Sursa: police.hu via bmwblog.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.