Asta ne-a făcut să râdem cu lacrimi: Louis de Funès vs. Vin Diesel vs. Paul Walker

Decenii la rând, Louis de Funès a ajuns în casele şi în inimile noastre prin rolurile savuroase din filmele de comedie. Şi nu pare să se oprească vreodată din a ne stârni hohote serioase de râs. Cineva i-a dedicat un video-mash up de zile mari.

Asta ne-a făcut să râdem cu lacrimi: Louis de Funès vs. Vin Diesel vs. Paul Walker Asta ne-a făcut să râdem cu lacrimi: Louis de Funès vs. Vin Diesel vs. Paul Walker

Nu ne putem imagina ca cineva să spună că n-a auzit vreodată de Louis de Funès. În cel mai rău caz îl recunoşti ca „francezul ăla care se strâmbă mult”, dacă nu-i ştii numele. În lumea largă este cunoscut ca actorul cu 40 de expresii faciale pe minut. 

Dacă nu ştii pe care film să-l (re)vezi primul, te ajutăm noi: pe oricare, pentru că toate sunt delicios de amuzante şi de dinamice. Şi aproape în fiecare film îl vei vedea interacţionând cu o maşină aşa cum numai el ştia.

Nu ştim dacă era un fan al maşinilor, însă ştim că ne-a insuflat dragostea pentru Citroën DS (model care, judecând după prezenţa-i repetată pe site-ul dedicat lui de Funès, ar fi putut fi febleţea actorului):

Click aici pentru a viziona scena

De asemenea, din filmele cu Louis de Funès am învăţat şi că Citroën 2CV nu este chiar aşa de fragil cum pare. Scena preferată? Fără îndoială, aceasta: 

Te lăsăm pe tine să ne spui care este filmul tău preferat cu copilul teribil al cinematografiei franceze şi apoi să urmăreşti montajul de mai jos. Pregăteşte-ţi batista. Şi abdomenul. Ca în toate filmele lui, vei plânge şi vei râde deopotrivă!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.