Asta se poate întâmpla dacă te urci beat în UBER. Cine e vinovat?

O noapte petrecută cu prietenii vechi s-a dovedit foarte costisitoare ...

Asta se poate întâmpla dacă te urci beat în UBER. Cine e vinovat? Asta se poate întâmpla dacă te urci beat în UBER. Cine e vinovat?

O noapte petrecută cu prietenii vechi s-a dovedit foarte costisitoare pentru un tânăr din Statele Unite.

Kenny Bachman, din New Jersey, şi-a vizitat prietenii la universitatea din Virginia de Vest.

După reunire, vechea gaşcă a dat o petrecere temeinică, şi după multe ore de băut Bachman a decis să comande un Uber şi să plece acasă.

Citeşte şi Nu poţi casa maşină fără acest act. Decizia care îi va înfuria pe şoferi

Greşeala lui a fost că în loc să-i spună şoferului să-l ducă la locuinţa sa, aflată în apropiere, la rugat pe om să-l ducă "acasă", adică în locul unde s-a născut, care era la 500 de km distanţă.

După ce s-a urcat în maşină, Bachman a adormit.

După un timp s-a trezit, şi-a amintit că a chemat un Uber, dar nu înţelegea de ce se află în maşina unui străin. El comandase o maşină Uber XL, în care încap până la 6 persoane, iar acest lucru înseamnă tarife mai mari.

„După ce s-a terminat cursa şi am văzut cât costă, mi-am zis: OK, asta e o nebunie!”, a declarat Bachman.

Pentru această cursă de 5 ore bărbatul are de achitat 2000 de dolari. 

Citeşte şi Deszăpezire ca-n Occident pe drumurile din România. Judeţul în care îţi vei dori să te muţi - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.