Astăzi vom vedea accidente cu Toyota pe circuit!

De fapt, astăzi vom fi într-o Toyota - condusă de Roxana Ciuhulescu - care va face accidente pe circuit. Nouă ne ajunge şi atât pentru ziua de astăzi. Detalii în continuare.

Astăzi vom vedea accidente cu Toyota pe circuit! Astăzi vom vedea accidente cu Toyota pe circuit!

Toyota România organizează, în cadrul unei campanii de conştientizare, un eveniment pe pista de karting de la AMCKART, în care Roxana Ciuhulescu şi Dani Oţil vor fi supuşi atât tentaţiei de a trimite SMS-uri în timp ce conduc, cât şi deznodământului foarte probabil de a acroşa ceva în timp ce-şi împart atenţia între condus şi smartphone. 

Dacă se întâmplă ca pe la ora 15:00 să te afli la AMCKART, poţi fi chiar unul dintre cei care îi „provoacă” pe cei doi la o discuţie prin mesaje, „ajutându-i” să facă o nefăcută. Sună ca fiind distractiv, având în vedere că vorbim despre un circuit închis şi despre obstacole care nu pun în pericol integritatea maşinii sau a ocupanţilor ei.

... ceea ce este o veste nemaipomenit de bună, având în vedere că subsemnatul va fi pasager în maşina condusă de Roxana Ciuhulescu. Ştiu că totul se întâmplă în mediu controlat, însă asta nu mă scapă de emoţii. La o adică, un accident e un accident. Aşa că, dacă te afli printre cei care îi trimit SMS-uri, fii blând cu întrebările şi nu o obliga să tasteze răspunsuri prea lungi. 

Pentru cei care nu vor fi prezenţi la spectacolul de acolo, puteţi să urmăriţi agonia lui Ştirbu şi printr-un link de live streaming, pe care îl accesezi dând click pe literele albastre. Transmisiunea va începe cu ora 15:00, aşa că ai timp suficient să-ţi pregăteşti popcornul. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.