Aşteptăm cu interes un Abarth 500X...

Nu suntem tentaţi să trecem Fiat 500X pe lista maşinilor cu care ne-am afişa zi-de-zi, însă o posibilă versiune Abarth ne-a făcut să reconsiderăm cele zise...

Aşteptăm cu interes un Abarth 500X... Aşteptăm cu interes un Abarth 500X...

Fără îndoială că Fiat 500X este un crossover italian cu caracter, însă după testul cu Jeep Renegade, am alege oricând rubedenia americană - urmând criterii în marea lor parte estetice. Dar apoi, X-Tomi Design ne-a făcut să stăm un pic şi să ne gândim înainte să facem afirmaţii de genul acesta. 

X-Tomi a lucrat la o randare cu un posibil Abart 500X, una atât de convingătoare încât acum nu ştim dacă am alege cu aşa mare uşurinţă un Jeep Renegade înaintea unui crossover focos, „marcat” cu semnul Scorpionului. Uită-te la imagini şi imaginează-ţi-l animat de motorul Tigershark de 2,4 litri (184 CP) şi spune-ne părerea ta sinceră: are loc în hora crossoverelor sport?

Sursa: X-Tomi Design

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.