Aston Martin DB10, noua maşină a lui James Bond, e „magnifică” în ultimul trailer. VIDEO

Următorul Aston Martin Vantage V8 se anunţă a fi o maşină pe cinste, dacă e să judecăm după modul în care arată şi se comportă, în filmul Bond cel puţin, conceptul DB10. „Magnifică”, dacă ne luăm după film...

Iubitorii lui James Bond din lumea întreagă au acum la dispoziţie un trailer nou, dar noi ne vom bucura de scenele în care apare Aston Martin DB10, maşina-concept care joacă un rol important în film.

Sună glorios, arată glorios, se manevrează glorios şi accelerează până la 100 km/h în doar 3.2 secunde, adică mai repede decât ai citit tu această frază. În fine, să sperăm pentru domnul Bond că personajul malefic din Bond:SPECTRE, jucat de fenomenalul Christoph Waltz, nu va fi la volanul unui Tesla Model S de ultimă generaţie, altfel l-ar ajunge repede din urmă. Şi silenţios, pe deasupra...

În fine, iată clipul cu noul trailer, mai avem răbdare până pe 26 octombrie 2015, atunci când va fi lansat în cinematografe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.