Aston Martin DB11 a fost lansat oficial. Este pur şi simplu adorabil. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 02 mart. 2016 Știri auto

 


După luni întregi de speculaţii şi fotografii spion, Aston Martin DB11 a fost în cele din urmă dezvăluit oficial la Geneva Motor Show, informează Autoexpress.co.uk. Noul Aston Martin este dotat cu un motor V12 twin-turbo de 5.2 litri care produce 600 de CP, o cutie automată ZF, iar maximum de kilometri pe care îl indică kilometrajul este 322. DB11 va ajunge în showroom-uri după jumătatea acestui an, pentru un preţ de pornire de 200.000 de euro. 

Din faţă este uşor de recunoscut, dar totuşi se poate observa că marca se deplasează într-o nouă direcţie de design, după mai bine de un deceniu în care modele scoase aveau stiluri similare. Această diferenţiere a fost atât de clară în procesul de proiectare încât directorul de dezvoltare al produsului, Ian Minards, a spus: „Chiar şi mama lui Andy Palmer (CEO-ul companiei) ar trebuit să fie în măsură să facă distincţia între fiecare model în parte”.

Click aici pentru Galeria Foto


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide