Aston Martin DB11 a fost lansat oficial. Este pur şi simplu adorabil. GALERIE FOTO

După luni întregi de speculaţii şi fotografii spion, Aston Martin DB11 a fost în cele din urmă dezvăluit ...

Aston Martin DB11 a fost lansat oficial. Este pur şi simplu adorabil. GALERIE FOTO Aston Martin DB11 a fost lansat oficial. Este pur şi simplu adorabil. GALERIE FOTO

 


După luni întregi de speculaţii şi fotografii spion, Aston Martin DB11 a fost în cele din urmă dezvăluit oficial la Geneva Motor Show, informează Autoexpress.co.uk. Noul Aston Martin este dotat cu un motor V12 twin-turbo de 5.2 litri care produce 600 de CP, o cutie automată ZF, iar maximum de kilometri pe care îl indică kilometrajul este 322. DB11 va ajunge în showroom-uri după jumătatea acestui an, pentru un preţ de pornire de 200.000 de euro. 

Din faţă este uşor de recunoscut, dar totuşi se poate observa că marca se deplasează într-o nouă direcţie de design, după mai bine de un deceniu în care modele scoase aveau stiluri similare. Această diferenţiere a fost atât de clară în procesul de proiectare încât directorul de dezvoltare al produsului, Ian Minards, a spus: "Chiar şi mama lui Andy Palmer (CEO-ul companiei) ar trebuit să fie în măsură să facă distincţia între fiecare model în parte".

Click aici pentru Galeria Foto


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.